Index op auteurs

Christa Maes

Christa Maes is beroepshalve hoofddeskundig Hof ter Sasken - natuurcoördinator bij de gemeente Beveren, en is daarnaast voorzitter van de natuureducatieve vereniging Hortus ter Saksen vzw. Deze vereniging, zie www.hortus-ter-saksen.be, opgericht in 1996, ondersteunt Hof ter Saksen met allerlei educatieve activiteiten en sloot een samenwerkingsovereenkomst af met de gemeente Beveren, eigenaar en beheerder van Hof ter Saksen. Hortus ter Saksen vzw biedt cursussen, voordrachten en activiteiten in en rond de oranjerie. De vereniging organiseert jaarlijks een meerdaagse tuinenreis in het buitenland. Wie graag wandelt en tegelijk diverse landschappen in eigen land leert kennen, kan maandelijks aansluiten bij de natuurtochten.


Publicaties van deze auteur (index is nog niet volledig)

Jaargang (56) - LVI - Nr.4

december 2013

Jaar: 2013
Hits: 714
facebook_page_plugin
Volg ons op Facebook!

Login enkel voor wie een abonnement heeft op het tijdschrift.

Gelieve uw naam en voornaam in het veld naam in te vullen en uw lidnummer in het veld gebruikersnaam. Het lidnummer vindt u terug op de enveloppe van het tijdschrift.

Bedankt voor uw registratie, de webmaster kijkt deze registratie na en zal deze zo spoedig mogelijk goed- of afkeuren. U zal hiervan een e-mailontvangen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd